BOM Engineering opent vernieuwd pand op Borchwerf II

DCIM100MEDIA

BOM Engineering groeide in twintig jaar uit tot een autoriteit in de klein- en grootindustrie. Een team van specialisten werkt hier intensief samen om efficiënte oplossingen te vinden voor complexe industriële vraagstukken.

Op vrijdag 12 juni 2015 opent BOM Engineering het nieuwe bedrijfspand op Bedrijventerrein Borchwerf II. Door een snellere groei dan in 2010 was voorzien, komt er in totaal 400 m2 kantoor en 540 m2 assemblageruimte bij. Ook is het parkeerterrein met 30 parkeerplaatsen uitgebreid. Door de uitbreiding kan het bedrijf meer (deel)opdrachten voor productiebedrijven, machinefabrieken, advies- en constructiebureaus en overheidsinstellingen gaan uitvoeren en aannemen. Met ruim twintig jaar ervaring is BOM Engineering uitgegroeid tot een autoriteit in de klein- en grootindustrie. Een team van specialisten werkt er intensief samen om efficiënte oplossingen te vinden voor complexe industriële vraagstukken.

22 jaar lang bouwen aan relaties
Eigenaar John Bom: “In 2003 bestond BOM Engineering 10 jaar. Toen schreven we in onze nieuwsbrief de BOM MELDING: “In 10 jaar tijd al onze klanten kwijt!!” Met iets verder: “Het zijn allemaal relaties geworden.” Anno 2015 bestaat BOM Engineering bijna 22 jaar en we zijn nog steeds de relatiebouwer met zeer trouwe relaties. Wij richten ons met onze dienstverlening op spraakmakende bedrijven zoals Flowserve, Rijk Zwaan, Suiker Unie, De Efteling en vele andere.”

De meest unieke machines
Voor de vestiging van Rijk Zwaan in Fijnaart realiseerde BOM Engineering vele projecten. BOM Engineering heeft geen verstand van plantjes en Rijk Zwaan niet van speciaal machines. Door kennisdeling komen steeds de meest unieke machines van de plank en zo is een win-win situatie voor beiden ontstaan.

Vernieuwd pand BOM Engineering

Door een snellere groei dan in 2010 was voorzien, komt er in totaal 400 m2 kantoor en 540 m2 assemblageruimte bij.

Niet is standaard, alles is uniek
John Bom: “Ook voor de Efteling mag BOM Engineering zich al 20 jaar met kennis, kunde en karakter inzetten. Vanuit ons ingenieursbureau realiseerden we diverse projecten of delen daarvan, waaronder De Sprookjesboom, De Nieuwe Kleren van de Keijzer en meerdere zaken voor de nieuwe achtbaan ‘Baron 1898’. Niets is standaard en alles is uniek! Het zijn speciale projecten van de bovenste plank. Iets wat in de ogen van BOM Engineering topsport is, gedurende 24 uur per dag.”

Locatie werkt als een magneet voor het aanbrengen van nieuwe projecten
De zichtlocatie langs de A17 heeft BOM Engineering in de afgelopen jaren veel naamsbekendheid gebracht. “Deze blijkt als een magneet te werken op het aanbrengen van nieuwe projecten, “ aldus John Bom. “En natuurlijk is het de man die de kwaliteit bepaalt, maar de huisvesting en locatie zijn voor ons zeker onderdeel van de statement die we naar de buitenwereld willen maken. BOM Engineering heeft nu ruim 80 medewerkers. Dat waren er bij de verhuizing in 2011 een kleine 50. John Bom verwacht dat de huidige groei van het aantal arbeidsplaatsen bij BOM Engineering nog verder doorzet: “Voor nieuwe gemotiveerde en goede medewerkers maken wij graag ruimte.” Zie www.bomengineering.nl.

Opening een heel circus
Bij BOM Engineering wordt gedacht in oplossingen. Zo ook voor de opening op vrijdag 12 juni en dat wordt – vooral ook letterlijk – een heel circus voor alle genodigden. John Bom wil geen cadeaus met alle goede bedoelingen van dien, maar eenvoudig een gift voor Villa Pardoes: “Even anders denken en met elkaar maatschappelijk verantwoord een richting bepalen. Ik zie uit naar de opening met elkaar!”

Spread the word. Share this post!